Se mere af mit arbejde på Facebook

Åbningstider: Mandag til Fredag - 07:00 - 17:00

Renovering af badeværelse udført af kompetent firma

Uanset om du kunne tænke dig et helt nyt badeværelse eller blot et nyt bad, står jeg hos Murermester Lasse Schmidt ApS klar til at hjælpe dig. Jeg står til rådighed i områderne i og omkring Aalborg, Hobro og Arden og tilbyder flere forskellige former for murerarbejde, eksempelvis renovering af badeværelse.

Jeg har mange års erfaring i branchen, hvorfor jeg både kan udføre murerarbejde og totalentrepriser. Til dette har jeg et godt samarbejde med andre kompetente håndværksgrupper, så vi kan varetage hele byggeopgaven for dig. Min store ekspertise giver dig mulighed for at få realiseret dine byggedrømme som eksempelvis renovering af badeværelse.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Som murer har jeg mange kompetencer, og prisen afhænger af, hvilken type opgave du skal have løst. Det kan være, at du ønsker en ombygning af badeværelse, en renovering af bad eller en komplet badeværelsesrenovering. Uanset hvad så står jeg klar til at hjælpe dig. 

Hos mig får du dog altid en billig pris på renovering af badeværelse, selvom kvaliteten er høj, og resultaterne er flotte. Jeg hjælper desuden gerne med rådgivning i valg af materialer, så du kan finde dem, som passer bedst til dig og dine behov. Jeg tilbyder altså både rådgivning, vejledning og montering.

Ring til mig for et uforpligtende tilbud

Lyder dette som noget for dig, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte mig. Uanset om der er tale om en stor eller en lille opgave, står jeg klar til at hjælpe dig.

Kontakt mig på telefon: 42 73 58 79 eller skriv til min e-mail: kontakt@murermester-ls.dk. Så vender jeg tilbage med mere information om renovering af badeværelse.

Du er også velkommen til at finde mig på Facebook, hvor du kan følge med i diverse projekter samt se andre kunders anmeldelser.

5/5 stjerner

En aftale er en aftale​

Personlig service​

15 års erfaring​

Fandt du ikke hvad du søgte?

Jeg har i mange år udført en masse slags murerarbejde og mange forskellige typer opgaver. Jeg kan klare det meste, så hvis ikke du lige kunne læse dig frem til den type opgave du ønsker udført, så prøv enten at søge her, eller kontakte mig.

Murermester Lasse Schmidt ApS - Skørpingvej 15 , 9510 Arden - CVR: 39356155 -  Tlf.: 42 73 58 79 - E-mail: kontakt@murermester-ls.dk