Se mere af mit arbejde på Facebook

Åbningstider: Mandag til Fredag - 07:00 - 17:00

En tilbygning kan gøre en stor forskel for dit hjem

Går du og drømmer om at bygge garage eller skabe mere plads i din bolig, kan du med fordel få lavet en tilbygning. Dette kan du blandt andet finde hjælp til her på siden. Murermester Lasse Schmidt ApS står nemlig klar til at hjælpe med diverse former for tilbygninger alt efter dine ønsker og behov.

Jeg har stor erfaring på området, hvorfor jeg kan tilbyde ekspertise i forhold til valg af de rette materialer samt rådgivning og vejledning til udformningen af en tilbygning. Jeg kan desuden henvise til en tegnestue, hvor dine ønsker kan blive konkretiseret.

Hvad koster en tilbygning?

En tilbygning kan være flere forskellige ting – både stort og småt. Det kan eksempelvis være en ombygning af hus eller en ny garage. Der følger derved mange muligheder med en tilbygning. 

Du kan udvide din bolig, så du ikke behøver at flytte, men du kan også øge husets værdi, hvis du tænker på at sælge. 

Prisen på en tilbygning afhænger derfor af omfanget af opgaven. Dog er du hos mig altid garanteret konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og flotte resultater, når det kommer til renovering af hus. Jeg går desuden meget op i god kundeservice og holder derfor naturligvis altid mine aftaler.

Kontakt mig for nærmere information

Kunne du tænke dig at få lavet en tilbygning, kan du kontakte mig med det samme. Jeg tilbyder flere forskellige former for tilbygninger, så jeg kan stensikkert løse din opgave. Desuden giver jeg altid en god pris.

Du kan ringe til mig på telefon: 42 73 58 79 eller skrive til min e-mail: kontakt@murermester-ls.dk, og så vender jeg tilbage til dig.

Du kan også finde mig på Facebook, hvor du kan læse andre kunders anmeldelser og følge med i diverse projekter. 

5/5 stjerner

En aftale er en aftale​

Personlig service​

15 års erfaring​

Fandt du ikke hvad du søgte?

Jeg har i mange år udført en masse slags murerarbejde og mange forskellige typer opgaver. Jeg kan klare det meste, så hvis ikke du lige kunne læse dig frem til den type opgave du ønsker udført, så prøv enten at søge her, eller kontakte mig.

Murermester Lasse Schmidt ApS - Skørpingvej 15 , 9510 Arden - CVR: 39356155 -  Tlf.: 42 73 58 79 - E-mail: kontakt@murermester-ls.dk